Last minutes zomer 2024 (aankomstdatum < 1 week) @ Les Jardins de Durbuy

Een moment van ontspanning in volle natuur

Voor u te herbronnen en te ontspannen, ontdek het hele universum van "les Jardins de Durbuy" in het vakantiepark Sunclass. Profiteer van een van onze bungalows in de belgische Ardennen met een privé balkon en deel een gezellig moment samen met uw familie of vrienden. Alle verblijven zijn volledig bemeubeld en bevinden zich in de volle natuur. Kies het niveau van de luxe die u wilt of maak van uw vakantie een onvergeetbaar moment in een unieke residentie.

Traditioneel 4p

Deze bungalow kan 4 gasten verwelkomen. De keuken, de woonkamer en de badkamer met WC bevinden zich op het gelijkvloers. De bedden zijn verdeeld over een aparte kamer en kamer op de overloop van het eerste verdiep.

Traditioneel 5p

Deze bungalow kan 5 gasten verwelkomen. De keuken, de woonkamer en de badkamer met WC bevinden zich op het gelijkvloers. De bedden zijn verdeeld over twee kamers en een extra bed op de overloop op het eerste verdiep.

Comfort 5p

Deze bungalow kan 5 gasten verwelkomen. De keuken (met vaatwas), de woonkamer en de badkamer met WC bevinden zich op het gelijkvloers. De bedden zijn verdeeld over twee kamers en extra bed op de overloop van het eerste verdiep.

Deluxe 5p

Deze bungalow met open keuken (incluis vaatwas en oven) kan 5 personen verwelkomen. De keuken, de woonkamer en de badkamer met WC bevinden zich op het gelijkvloers. De bedden zijn verdeeld over twee kamers en extra bed op de overloop van het eerste verdiep.

Thème 4p of 5p

Deze volledig gerenoveerde bungalow (inclusief oven en vaatwas) kan 4 of 5 personen verwelkomen (afhankelijk of u een theme 4p of theme 5p kiest). Iedere thème chalet heeft een eigen stijl en een uniek interieur. De volledige chalet is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie met net tikkeltje meer kies dan voor een thème chalet.

Ontdek les Jardins de Durbuy

Ontdek het domein

De houten "Jardins de Durbuy" bungalows zijn verdeeld over een bebost park. Het Sunclass park bevat een voetbal-, volleybal- en badmintonterrein, twee speelpleinen, een zwembad en een restaurant. U vindt er alles wat u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Ontdek de regio

We zijn rustig gelegen, in de Ardennen, op een steenworp afstand van het pittoreske stadje Durbuy en de Ourthe, de rivier die deze regio zijn karakter geeft. Vanaf het domein heeft u te voet toegang tot de beboste heuvels rondom het park. De onmiddellijke regio biedt u verschillende mogelijkheden, zoals meerdere actieve buitensporten, uitzichtpunten en gezellige stadjes.

Ontdek de activiteiten

Wij bieden u een gamma van gevarieerde activiteiten aan. Binnen het domein is er een overdekt zwembad met kinderbad, verschillende sportfaciliteiten en twee speelpleinen In de regio vindt u veel wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes.

Ontdek onze laatste nieuwtjes en al onze reinigingstips

Reviews

Blijf op de hoogte en profiteer van mooie kortingen op uw eerste overnachting !

Schrijf u in en krijg als eerste alle nieuwtjes en onze beste aanbiedingen.