Durbuy, het kleinste stadje ter wereld

Als één van de toeristische trekpleisters van Wallonië, biedt Durbuy u een charmant historisch centrum met duizend-en-één vrijetijdsideeën voor een weekend of een vakantie vol natuur en cultuur.

Adventure Valley

Op 2 minuten van het domein bevindt zich het grootste avonturenpark van België. In een uitzonderlijk natuurlijk kader, biedt Adventure Valley u een scala aan van binnen- (laser game, escape room, bowling) en buitenactiviteiten (kajak, elektrische mountainbikes,...) voor alle leeftijden.

Golfbanen

Ontdek de twee golfbanen in de omgeving. De Five Nations Golf Club in Méan en de Golf van Durbuy, een essentiële tussenstop voor liefhebbers van greens.

De kleine toeristische trein

Verken het pittoreske Durbuy en zijn historie aan boord van de kleine toeristische trein. Op het einde van het circuit kunt u profiteren van het magnifieke uitzicht vanaf de belvédère. Een instagram hotspot, ook bereikbaar te voet, fiets of moto.

Cultuur en natuur

Museum voor moderne en hedendaagse kunst, het parc des topiaires, talrijke kastelen, de confituurfabriek, enz. Durbuy staat bol van culturele activiteiten.

Reservaties

Reserveer een bungalow